אודות משה בדישי

השף משה בדישי, שף מסעדת "מינה טומיי" התחיל את דרכו בניו יורק וכבר שם התאהב במטבח האסייאתי. במסעותיו הרבים למזרח הוא ביקר במדינות ובמקומות שהציתו לו את הדמיון ואת התשוקה הקולינארית- הוא חקר כל מאכל, טעם כל תבלין, למד כל טכניקת בישול אפשרית ויצר עיבודים מרתקים משלו לאוכל אסיאתי-ישראלי.

בדישי בידל את מסעדת מינה טומי בכך שאיחד חמישה מטבחים אסיאתיים למקום בילוי אחד, את השראתו למנות הוא שואב מהשווקים הצבעוניים והייחודיים במזרח, מדוכני אוכל רחוב, מהתבלינים האותנטיים מהריחות ומהטעמים.

כחלק ממסעותיו הקולינריים צילם השף משה בדישי את התוכנית "טוק טוק- עוצרים לאכול במזרח" בה הוא חוזר למקומות מעוררי ההשראה עבורו, מטייל בשווקים כשהוא נע על טוקטוק, פוגש תרבויות מקומיות, חוקר חומרי גלם ייחודיים ומזמין את הצופים למסע של טעמים, השראה והרבה קארמה טובה.

טוק טוק - עוצרים לאכול במזרח הרחוק עם השף משה בדישי


שינוי גודל גופנים
ניגודיות